Szemelyes adatok gyujtese az iskolaban

Valóságossá válik, hogy amikor ágyazik - elég aludni fog. Ha minden területen jól akarunk menni, elengedhetetlen az otthoni rendszerek időbe helyezése. Itt jut eszembe az mrp rendszer. "Tartsd a fejed a nyakodon, és az egész dolog az órában fog maradni" - mondta egy órásmester. Ezért van az mrp rendszer legegyszerűbb meghatározása is. A legfontosabb dolog itt a vágy.

Információ tárolásaOlyan információk gyűjtésével, mint az áruk állapota, az anyagigény, mi és hogyan fog kinézni, lehetővé teszjük gyárunk vagy háztartásának hatékonyabb működését. Mely más segítség okozhat mrp-t? A főnöke boldog lesz, mert minden gyorsan megy (ipartól függetlenül, a munkaszervezés javítja a műveleteket. És amikor a főnök pozitív hangulatban van, kérhet emelést bizonyítékként. Minden profik. Nézzünk szembe a tényekkel: senki sem szereti pénzt dobni.

Követelmények tervezéseMegemlítettem, hogy megmentheti az itt ismertetett kereslettervezést? Ha pontosan azt gondolja, hogy mennyit költi a vacsorára, mennyi figyelmet fordít és mit tesz a hűtőszekrénybe - akkor tudja, hogy hány terméket vásárol, mennyi időt fog költeni főzésre, vagy hogy mikor kezdje el, hogy minden meleg legyen, amikor a vendégek jönnek. Valójában az mrp rendszer olyan, mint az új, amikor ügyesen elengedom az általam létrehozott lehetőséget annak esélyében, hogy mit akarok, és mit kell tennem / megszereznem, hogy elérjem azt, amit választottam. Egyszerű, mint egy szalvéta a végén. A kötélen. Fektetés nélkül. És miért nélkül? Látható, hogy a kötélpálya sétáló nem elemezte megfelelően ügyeit. Éppen bebizonyítottuk, hogy az mrp rendszer életmentést eredményezhet. Szüksége van jobb hirdetésre? Nem hiszem ... Másrészt azt hiszem, hogy sok más további előnye is társul az anyagkövetelmények tervezéséhez (az angol anyagkövetelmény-tervezésből, az MRP tervből. Semmi újat nem utál, mint a tervezést! Akcióba!